×
English? Over In ontwikkeling Uitgevoerd Niet uitgevoerd Residenties Lezingen Publicaties Resume Contact Pers
☰ Edwin Stolk

cardio_visie
2024

Momenteel werk ik aan het artistieke onderzoek cardio_visie in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Dit onderzoek richt zich op de lang gekoesterde wens van deze gemeente om een Hart van Krimpen te realiseren. Deze gemeente heeft de ambitie om de dorpskern een ‘levendig’ karakter te geven. Er ligt een centrumvisieplan (2022) en de gemeente onderneemt stappen om dit verder uit te voeren.

Hieronder vindt u een mindmap met mijn onderzoek.

Dit artistieke onderzoek is onderdeel van het innovatielab 'Gezocht: Talentvolle Gemeenten' wat als doel heeft om het draagvlak bij gemeenten te vergroten om samen met creatieve en culturele makers te werken aan actuele opgaven.

cardio_visie is afhankelijk van mensen met een hart voor Krimpen aan den IJssel. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u geďnteresseerd bent!

Met vriendelijke groet, Edwin Stolk.


cardio_visie in de media: (meer info later)

cardio_visie volgt het concept achter #theorganisation

cardio_visie wordt mogelijk gemaakt door: innovatielabs - het programma Innovatielabs geeft een impuls aan nieuwe veerkracht in de culturele en creatieve sector. Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, namens alle rijkscultuurfondsen, en CLICKNL voeren het programma uit in opdracht van het ministerie van OCW. Dit project is gecofinancierd door de gemeente Krimpen aan den IJssel.

Fotografie Hristina Tasheva

Wanneer u op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten kunt u zich hier inschrijven voor mijn nieuwsbrief.

fotos | videos | pers | innovatielabs | talentvolle g.